( @NurShuhadaOEO )
21:25 Wednesday, 6 November 2013
6.11.2013 Best Moment With Fatih Seferagic.
Assalamualaikum ;)

Dah lama tak update blog ken. sebab tak de cerita terbaru.. and now update sebab nak cerita
pasal tarikh 6.11.2013 ni.. 
kita dah jumpa FATIHHHHH !!!
dah lah tak tahu jalan pergi putrajaya tu .. sampai sesat. 
haha.. silap jalan ingat persint 2. rupa nya kat persint 3..
dekat dengan perbadanan putrajaya.
 bila dah sampai cri lah tempat parking . pastu g redah semak tu semua 
macam pelik pon ada. tak sabar nak jumpa fatih lah kate nye..
lol..
abis baju semua ade yang tajam tu melekat.. pastu tarik2 lah benda tu dri baju,,


haha mcam kesian pon ade, benda tu banyak kot. last2 malas nk tarik.. biar je jadi corak
dan kenangan kat baju tu. lol
 eh.. dulu ingat tak kita ada update pasal fatih?
tak ingat? okey.. kita flashback balik ye. 
semua apa yang kita dah update pasal fatih ;)




 Alhamdulillah :'D 
Finally... My dream
Come True !!






 dapat sign dari fatih ;) dia siap buat muka senyum lagi tu ;)




yeyyy !!!!!

ada orang tanya kenapa mesti fatih?  
(jawapan)
Kenapa fatih? sebab.. dia pandai. sebab minat la.. semua orang ada minat sendiri kan? saya minat pon dah lama tak sangka dapat jumpa. lagi pon ni kali kedua dia datang Malaysia mesti lah excited nak jumpa kan. dah kata minat jauh mana pon sanggup ku redah. eceh. gambar dia kat fone pon banyak. adik akk yang tak minat pon boleh jadi minat lepas dengar suara dia baca ayat suci al quran.. ;))

kalau minat semua boleh jadi :D
and I Love This Moment !!! Forever And Ever !



(@nurshuhadaoeo)







All About Me.


bio tag link misc


The Princess says: Hey Ho~

♦Have fun with the Story.
♦This Is About My Life.
♦Don't COpy Or Hate Me.
♦Thanks Come To My Blog And Please Follow My Blog